Hur går det till?

timeline_pre_loader

Ställ dig i vår bostadskö

För att söka en lägenhet hos oss behöver du stå i vår bostadskö. När du registrerar dig får du även möjlighet att skapa en prenumeration på vilken typ av lägenhet samt vilket område du är intresserad av. Du kommer då att få ett mejl när vi har en ledig lägenhet som matchar dina önskemål.

Anmäl ditt intresse

Du kan anmäla ditt intresse för en ledig lägenhet under Mina Sidor. Här publicerar vi löpande lediga lägenheter. Här kan du även se hur många ködagar du har samt hur många ködagar den personen med flest ködagar har.

I Enköping anmäler du ditt intresse direkt här.

Granskning

När publiceringstiden för lägenheten har gått ut kommer vi be den personen som står först i kön på lägenheten (har flest ködagar) att inkomma med dokumentation som styrker en tillsvidare anställning samt ett inkomstkrav på minst 3 gånger årshyran. Står du först i kön på en lägenhet kommer du få ett mejl från oss där vi specificerar vilken typ av dokument vi behöver. Det är bra att ha ditt anställningsbevis och dina tre senaste lönespecifikationer nära till hands.

Kontrakt

När vi granskat din dokumentation kommer vi att göra en kreditupplysning via UC på dig. Sedan kommer vi att skicka ett kontrakt till dig som du behöver tacka ja till inom 48 timmar, du kommer även få en mejlavisering om att du fått ett kontrakt på Mina Sidor. Välkommen som kund hos oss!

Inflyttningsinformation

Efter detta kommer du ca 1 månad innan du flyttar in hos oss få information om allt det praktiska.

Hållbarhet. Nytänkande. Hemkänsla.

K2As affärsidé är att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och samhällsfastigheter i Mälardalen och på ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i Sverige. Företaget befinner sig i en stark expansionsfas och fastighetsportföljen kommer, genom en intensiv projektverksamhet, att växa under de närmaste åren.

MINA SIDOR