Ställ dig i vår bostadskö

Det finns många fördelar med att stå i K2A:s bostadskö. Hos oss köar du inte bara till en bostad eller ort. Vi har en gemensam bostadskö till alla våra bostäder i hela landet och det är givetvis helt kostnadsfritt. Vi erbjuder moderna och välplanerade lägenheter med ett genomgående hållbarhetstänk.

Registrera dig vår bostadskö redan idag så kan du därefter logga in och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter. Det tar inte mer än några minuter!

Tidsbegränsad kampanj – få 100 extra ködagar! Just nu får du som registrerar dig i vår bostadskö 100 extra ködagar. Erbjudandet gäller dig som registrerat dig mellan den 22 november – 30 november 2022. Vänligen notera att dina extra ködagar inte kommer synas på ditt konto direkt vid registrering. Ködagarna kommer att synas på ditt konto i början på december, efter kampanjens slut.

Vanliga frågor om vår kö

Vad roligt att du hittat till Sveriges grönaste bostadskö!
Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår bostadskö som vi hoppas ska hjälpa dig. Om inte, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mejl, telefon så hjälper vi dig mer än gärna.