Ställ dig i vår bostadskö

Det finns många fördelar med att stå i K2A:s bostadskö. Hos oss köar du inte bara till en bostad eller ort. Vi har en gemensam bostadskö till alla våra bostäder i hela landet och det är givetvis helt kostnadsfritt. Vi erbjuder moderna och välplanerade lägenheter med ett genomgående hållbarhetstänk.

Registrera dig i vår bostadskö redan idag så kan du därefter logga in och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter. Det tar inte mer än några minuter!

Varför ska jag stå i K2A:s kö?

Här har vi listat de främsta fördelarna med att ställa dig i vår bostadskö redan idag.

bostadsko-till-alla-bostader

Du köar till alla våra bostäder

Vi har en gemensam bostadskö för våra bostäder i hela landet – från Lund i söder till Kiruna i norr!

kostnadsfri-bostadsko

Det är helt kostnadsfritt

Eftersom vi inte tar ut några avgifter för din köplats kan du med trygghet ställa dig i vår bostadskö oavsett om du hittar en bostad hos oss i framtiden eller inte.

bostadsko-vaxjo

Säkra din hyresrätt efter avslutade studier

Som student kan du aktivera din köplats i vår hyresbostadskö samtidigt som du ställer dig i bostadskö till våra studentbostäder. På så vis kan du säkra ett förstahandskontrakt i Stockholm eller annan ort efter avslutade studier.

k2a-bostadskö

Kundnära förvaltning

Vi bedriver en kundnära förvaltning med egna bovärdar i nästan alla våra fastigheter som finns där för att hjälpa dig precis när det behövs. Att du ska trivas med din bostad och med K2A som hyresvärd är oerhört viktigt för oss.

hallbar-bostadsko

Bo med grönt samvete

K2A är det gröna fastighetsbolaget och hållbarhet ska genomsyra hela vår verksamhet. Vår målsättning är att bli det första klimatpositiva fastighetsbolaget i Sverige, redan 2027.

Vanliga frågor om vår kö

Vad roligt att du hittat till Sveriges grönaste bostadskö! Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår bostadskö som vi hoppas ska hjälpa dig. Om inte, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mejl eller telefon så hjälper vi dig mer än gärna.