Oj, var har jag hamnat?

Allt är sig egentligen likt, men ändå inte. Svenska Studenthus är ett dotterbolag till K2A, nu har vi även inkluderat det i vårt bolagsnamn och heter numera K2A Studenthus. Vi har dessutom byggt om vår webb och anammat K2A:s grafiska uttryck.

Ställ dig i kö du också

Vad är nytt?

Vi har byggt om vår hemsida för att förenkla för dig som boende hos oss. Du loggar nu in på Mina Sidor via knappen i toppmenyn och väljer “För boende”. På Mina Sidor kan du bland annat se ditt avtal, boendeinformation och dina avier. Det är också hit du vänder dig för att göra en felanmälan. Du loggar in med BankID eller ditt personnummer och det lösenord vi har skickat till dig via mejl.

Är du intresserad av en bostad hos oss?
För att göra en intresseanmälan loggar du enkelt in på Mina Sidor via knappen i toppmenyn och väljer “För sökande”. Här loggar du in med antingen Bank-ID eller ditt personnummer och det lösenord vi har skickat till dig via mejl.

Sveriges grönaste studentbostadskö
Från att du är 16 år kan du ställa dig i kö för våra studentbostäder, även om du inte vet vilken ort du kommer att plugga på. Fördelen med en enda kö är att du kan få lägenhet oavsett var du kommer in!

K2A bygger hållbara lägenheter med kvalitativa materialval och erbjuder dig en kundnära förvaltning i toppklass. Vi är oerhört måna om att du ska trivas hos oss och vilja bo kvar hos oss länge. Vi har pratat med studenter, tagit del av undersökningar och gjort studiebesök för att ta reda på hur studenter vill bo och vad som är viktigast när det gäller planering och placering. Den kunskapen använder vi när vi bygger studentbostäder. Visste du också att den tid du bor i studentlägenhet hos oss kan tillgodoräknas som kötid för en vanlig hyresrätt? Du behåller alltså din plats i vanliga kön under tiden du bos i K2A:s studentlägenhet.

Har du frågor till oss?
Då går du in under Kundservice i huvudmenyn. Där kan du läsa vanliga frågor och svar.

Modernt och smart

Många studenter drömmer om ett eget kök och egen tvättmaskin. Generellt kan man säga att full funktionalitet står högt på önskelistan, och det är inte alls omöjligt. Vi erbjuder fullvärdiga kök med ordentligt bänkutrymme och rejäl kyl och frys. Många lägenheter har även egen tvättmaskin. 

Nära campus

Funktion, planlösning och läge är viktigt. Därför utmanar vi oss hela tiden i att skapa lägenheter med riktigt smart planering. Vi bygger studentbostäder på eller i anslutning till campus och erbjuder idag studentbostäder i Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Lund, Gävle, Växjö, Umeå, Kiruna och Örebro. 

Attraktiva hyror

Genom att arbeta med robusta och hållbara material, förvalta bostäderna i egen regi, erbjuda studentboenden nära campus och renovera smart kan vi erbjuda hyror som matchar plånboken under studentåren. Vi kommer göra allt vi kan för att du som boende ska trivas med oss!

Uthyrning pågår
Stockholm Samhällsfastighet, Studentboende

Barkarbystaden

199 nyproducerade och Svanenmärkta studentbostäder i Barkarbystaden

Läs mera
Uthyrning pågår
Gävle Studentboende

Hinderbanan

Nybyggda och Svanenmärkta studentlägenheter vid Högskolan i Gävle

Läs mera
Uthyrning pågår
Gävle Studentboende

Stenhammarsvägen

Närmare Gävle Högskola är det svårt att komma, här erbjuder vi 200 studentbostäder

Läs mera

Vanliga frågor och svar

Här hittar du mer information om vad du behöver tänka på som boende i våra studentbostäder, hur du loggar in och var du vänder dig för frågor.