Uthyrning pågår
Stockholm Studentboende

Luftseglaren (Barkarbystaden)

199 nyproducerade och Svanenmärkta studentbostäder i Barkarbystaden

Välkommen till Luftseglaren (fd Barkarbystaden)! Här bor du 100 meter från den kommande tunnelbanestationen (2026) i en nyproducerad och Svanenmärkt studentbostad i genomgående hög kvalitet. Här är lägenheten för dig som är student men inte vill göra avkall på komfort och hög kvalitet, vad sägs om egen tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten? Luftseglaren nominerades till Studentbostadspriset 2022, som ett av Sveriges tre bästa nyproducerade studentboende.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 199
  • Antal rum: 1-2 rok
  • Storlek: 22-46 kvm
  • Byggnadsår: 2022

Nybyggda och fullfunktionella studentbostäder

Välkommen till Luftseglaren! Här bor du 100 meter från den kommande tunnelbanestationen (2026) i en nyproducerad och Svanenmärkt studentbostad i genomgående hög kvalitet. Ett utmärkt boende för dig som är student men inte vill göra avkall på komfort och hög kvalitet. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. I köket finns även en matavfallskvarn som snabbt och hygieniskt tar hand om det organiska matavfall som uppstår i ditt kök. I det rymliga badrummet finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Att bo i Barkarbystaden

Här har du närhet till Stockholm City som du tar dig till på 40 minuter med pendeltåg från att du går utanför dörren till Stockholm centralstation. År 2026 färdigställs även den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. I Barkarbystaden har du ett rikt restaurangutbud, ICA Maxi och shoppingområdet Barkarby Outlet i närheten. K2A:s studentbostadsområde är också beläget nära naturreservatet Järvafältet där du hittar promenadstråk, cykelleder och skidspår vintertid. Du hittar även flertalet badplatser i Järfälla kommun.

Virtuella visningar

Här presenterar vi 3D-visningar av alla lägenhetsstorlekar för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.

1 rum och kök, 22 kvm

Antal lägenheter: 176

Lägenheten är på 22 väldisponerade kvadratmeter med yteffektiva lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare det generösa fönsterpartiet och neutrala tonerna är lägenheten harmonisk och har ett vackert ljusinsläpp. Välutrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Allrummet ger plats för säng och matplats eller sällskapshörna och här har man även balkong och laminatgolv. Från hallen nås det rymliga badrummet som är utrustat med kombinerad tvättmaskin, torktumlare.

1 rum och kök, 27 kvm

Antal lägenheter: 12

Lägenheten är på 27 väldisponerade kvadratmeter med yteffektiva lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare det generösa fönsterpartiet och neutrala tonerna är lägenheten harmonisk och har ett vackert ljusinsläpp. Välutrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Allrummet ger rum för matplats, sällskapshörna och sovalkov och här har man även laminatgolv och balkong. Från hallen nås det rymliga badrummet som är utrustat med kombinerad tvättmaskin, torktumlare.

1,5 rum och kök, 33 kvm

Antal lägenheter: 10

Lägenheten är på 33 väldisponerade kvadratmeter med yteffektiva lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare det generösa fönsterpartiet och neutrala tonerna är lägenheten harmonisk och har ett vackert ljusinsläpp. Välutrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Allrummet ger rum för matplats, sällskapshörna och sovalkov och här har man även laminatgolv och balkong. Från hallen nås det rymliga badrummet som är utrustat med kombinerad tvättmaskin, torktumlare.

2 rum och kök, 46 kvm

Antal lägenheter: 1

Lägenheten är på 46 väldisponerade kvadratmeter med yteffektiva lösningar, goda förvaringsmöjligheter och öppen planlösning. Tack vare det generösa fönsterpartiet och neutrala tonerna är lägenheten harmonisk och har ett vackert ljusinsläpp. Välutrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Lättmöblerat vardagsrum med gott om rum för matplats, sittgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen och laminatgolv är genomgående i hela lägenheten. Luftigt sovrum som rymmer två sängar, sängbord och och annan inredning och mer förvaringsmöjlighet finns i garderober. Helkaklat, rymligt badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin, torktumlare.

Tillgång till elbilspool

Som boende hos K2A i Barkarbystaden får du också tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. Om du vill veta hur det fungerar med BoBil kan du läsa mer om det här.

Allt ingår i hyran

I hyran ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 400 kronor tillkommer för bredband och säng. I lägenheterna om 1 och 1,5 rum och kök ingår en 105 cm säng av hotellstandard. I den större lägenheten om 2 rum och kök ingår två stycken 90 cm sängar. Sängen är obligatorisk och går inte att välja bort.

Vill du börja plugga i Stockholm?

Du kan ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö redan innan du blivit antagen till din utbildning i Stockholm. Vår bostadskö är rikstäckande så även om du skulle bli antagen till ett universitet eller en högskola på annan ort så kan du använda dina köpoäng.

Vi har samlat alla viktiga datum kopplat till antagningsbeskedet här.

59.414247, 17.869134
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

  • Busshållsplats Stora torget 300 meter
  • ICA Maxi 400 meter
  • Elbilspool I garaget
  • Jakobsbergs centrum 2,5 km
  • Garage I huset

Vanliga frågor och svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra studentbostäder.