Uthyrning pågår
Växjö Hyreslägenhet

Biologen

70 nybyggda hyreslägenheter i trähusområdet invid Trummens strand

Välkommen till Biologen intill Trummens strand! Här erbjuder K2A 70 hyreslägenheter i ett vackert trähus med beläget i utvecklingsområdet Välle broar, Sveriges största satsning på byggande av flerbostadshus i trä. Växjö centrum ligger bara två kilometer bort och i närområdet finns all tänkbar service såsom livsmedelsbutiker, gym och natur- och promenadområden. För dig med familj finns även flertalet lekplatser, förskolor och skolor.

  • Inflyttningsdatum: Fr.o.m. 1 maj
  • Antal lägenheter: 70
  • Antal rum: 1-4 r.o.k.
  • Produktionsstart: 2020
  • Storlek: 35-103 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Avgift: 5 305-11 685 kr
  • Byggnadsår: 2022

Nybyggda hem med vacker sjöutsikt och service på andra sidan gatan

Lägenheterna på Biologen kännetecknas av genomgående hög standard, ett ljusinsläpp utöver det vanliga och öppna planlösningar med gott om sociala ytor. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spishäll med ugn samt mikrovågsugn. I de större lägenheterna om 2-4 rum och kök finns även diskmaskin. I det rymliga badrummet finns dusch och gott om förvaring i kommod. Huset erbjuder två stycken gemensamma tvättstugor.

Lägenheten har goda förvaringsytor men även tillhörande förråd på källarplan.

Inflyttning från och med den 1 maj

Vill du bli en av de första att flytta in i en av våra fina lägenheter på Biologen? Registrera dig i Sveriges grönaste bostadskö och anmäl ditt intresse redan idag!

Bostadsväljare och intresseanmälan

I bostadsväljaren kan du snabbt och enkelt se vilka lägenheter som finns tillgängliga på Biologen. Du klickar på den lägenhet du är intresserad av och gör sedan en intresseanmälan från objektsidan. Kom ihåg att du först behöver registrera dig som sökande hos oss och ladda upp dina dokument innan du kan göra en intresseanmälan. Lycka till!

Virtuella visningar

Här presenterar vi 3D-visningar av alla lägenhetsstorlekar för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.