Enköping Hyreslägenhet

Bredsand

I natursköna Bredsand har du gångavstånd till Mälaren om du bor i en av våra 34 hyresbostäder

Bredsand är ett naturskönt och familjevänligt område vid Mälaren i utkanten av Enköping. Här erbjuder K2A 34 hyreslägenheter med 2–3 rum och kök. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Materialen i lägenheterna är noggrant utvalda och har hög standard. Själva fastigheten är ett tvåvåningshus som är byggt av svenskt trä – ett boende som passar den medvetna.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 34
  • Antal rum: 2-3 r.o.k.
  • Storlek: 53-73 m2
  • Parkering: Finns utomhus
  • Avgift: från 7.151 kr/mån
  • Byggnadsår: 2020

En aktiv livsstil

Bostäderna fördelas på tre bostadshus med två våningar. Lägenheterna består av tvåor och treor med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Vita väggar tillsamman med genomgående parkett skapar en enhetlig känsla. De helkaklade badrummen har klinkers på golvet och en kombimaskin för tvätt och tork. Alla lägenheter har en kombinerad klädkammare/förråd för praktisk förvaring och en uteplats i form av balkong, terrass eller fransk balkong.

Om området

Strax söder om Enköping hittar du det lilla, men växande samhället Bredsand, välkänd för de trygga omgivningarna, den omtyckta campingen och närheten till Mälaren. De svensktillverkade trähusen passar utmärkt in i miljön i det lugna och trivsamma villa- och fritidshusområdet. Här ramar vattnet, skogen och naturen in vardagen medan Enköping finns på nära håll. Ett utmärkt läge för både den lilla och den växande familjen.

Vad ingår i hyran?

När du bor hos K2A får du många fina fördelar. Värme, vatten, bredband och tv ingår i hyran. Dessutom finns bra cykelparkering både inomhus och utomhus. Boende med bil har möjlighet att hyra en parkeringsplats utanför fastigheten. Du tecknar själv elavtal hos valfri leverantör.


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga hyreslägenheter på Bredband just nu.