Uthyrning pågår
Växjö Hyreslägenhet

Ekologen

75 hyresbostäder med vacker sjöutsikt över sjön Trummen i Växjö och service på andra sidan gatan

Välkommen till kvarteret Ekologen som är beläget vid sjön Trummen på Sjöbågen 1, 3 och Anna Koskulls gata 2 samt 4. Här erbjuder vi på K2A 75 hyreslägenheter med vacker sjöutsikt och närhet till service på andra sidan gatan. Ställer du höga krav på ditt boende avseende hållbarhet? Då har du hittat ditt nästa hem. Fastigheten är byggd i trä och hållbarhetscertifierad med Miljöbyggnad Silver. K2A tillämpar just nu en hyresrabatt som varierar beroende på storlek på bostaden. Rabatten gäller från november 2021 till oktober 2026.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 75
  • Antal rum: 2-4 rok
  • Storlek: 50-104 m2
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2019

Välplanerade hyreslägenheter med vacker sjöutsikt

Här bor du i en nybyggd och rymlig lägenhet med rikt ljusinsläpp och härliga materialval från Cylinda. Storleken varierar från 2–4 rum och kök, 50-104 kvadratmeter. Lägenheterna är rymliga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummen är utrustade med komfort-/golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare och samtliga lägenheterna har balkong eller uteplats. Tillhörande varje lägenhet finns det ett källarförråd. cykelrum. Vid entrén möts du av en lummig innergård med plats för lek och andra utomhusaktiviteter.

Många fördelar med att bo hos K2A

När du bor hos K2A får du många fina fördelar. Vid entrén möts du av en lummig innergård med plats för lek och andra utomhusaktiviteter. Här finns bra cykelparkering både inomhus och utomhus. Boende med bil har möjlighet att hyra en parkeringsplats i området. Alla lägenheter har också extra förråd, antingen i lägenheten eller utanför. Vid entrén möts du av en lummig innergård.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, vatten och förråd. Elavtal och bredband tecknar du själv hos valfri leverantör.


Sök lediga lägenheter

Listan visar förval av lediga hyreslägenheter i Ekologen, Växjö.