Uthyrning pågår
Stockholm Hyreslägenhet

Fågelbyn

150 nyproducerade och hållbara hyreslägenheter i Tumba

Välkommen till Fågelbyn! Här bor du i en bostad miljöcertifierad med Miljöbyggnad Guld med inflytt i maj 2024. Scandinavian Property Group erbjuder 150 hyreslägenheter med hög standard på både utrustning och materialval om 1-3 rum och kök på 27-55 välplanerade kvadratmeter. I Fågelbyn växer kvarter för människor i alla åldrar fram, med närhet till förskola, torg, restaurang, promenadstråk och utegym.

 • Inflyttningsdatum: 3 maj 2024
 • Antal lägenheter: 150
 • Antal rum: 1-3 rok
 • Storlek: 27-55 kvm
 • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
 • Byggnadsår: 2024

Välkommen på visning den 11 juni!

Är du på jakt efter ditt nästa hem? Tisdagen den 11 juni kl. 09.00-11.00 är du varmt välkommen att uppleva Fågelbyn på plats. Föranmälan krävs och görs via denna länk.

Datum: tisdagen den 11 juni kl. 09.00-10.00
Adress: Trollsländevägen 8 i Tumba

Varmt välkommen!

Pocket kvarter i Kassmyra där småskalighet och nytänk möts

Här bor du i en lägenhet av hög standard avseende utrustning, materialval och hållbarhet. Lägenheterna har en välplanerad planlösning för att ge dig ett så bekvämt och trivsamt hem som möjligt. Köket är utrustat med kombinerat kylskåp och frys, diskmaskin och ugn. Alla lägenheter har helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Kreativ arkitektur, lättillgängliga grönområden och stora gemensamma miljöer

I Fågelbyn växer ett “pocket kvarter” för alla åldrar fram, där småskalighet och nytänk möts. Här kommer det finnas förskola, torg, restaurang, promenadstråk, utegym och plats för annan service. Huvudgatan kommer utgöra hjärtat av Fågelbyn, och vara en plats som skapar trygghet, igenkänning och bjuder in till naturliga möten.

Här har du Lida naturreservat precis bakom hörnet. För shopping och all annan tänkbar service har du Tumba Centrum och Kungens Kurva i närheten. Pendeln tar dig smidigt till Stockholm central.

Hållbart på riktigt

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Guld, en mycket hög nivå som endast de mest ambitiösa byggnaderna med uttalad miljöprofil kan erhålla. Det ställs höga krav på hållbara materialval och energiprestanda. För att uppnå Guld ställs även höga krav på inomhusmiljön, exempelvis på insläpp av dagsljus, ventilation, luftkvalité och radon.

Pocket Neighbourhoods

Fågelbyn är inspirerad av idén om Pocket Neighbourhoods, bostadskvarter med ombonade och trygga ytor med småskalig service. Här hittar du högklassig arkitektur, en genomgående grön prägel både inom- och utomhus och väl tilltagna gemensamma miljöer. Fågelbyn utmanar de klassiska idéerna kring det småskaliga och privata, och bildar ett bostadsområde där de boende har stort inflytande, ägandeskap och samhörighet.

59.181228, 17.826540
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

 • Busshållsplats Skäcklinge 100 meter
 • ICA Supermarket Solbo 1,4 km
 • Förskola Lövholmen 1,0 km
 • Tumba Centrum 2,7 km
 • Tumba station 2,7 km