Enköping Hyreslägenhet

Linbanegatan

På Linbanegatan, vid Enköpings station, erbjuder vi 140 centrala lägenheter

På Linbanegatan, alldeles vid Enköpings station, erbjuder K2A 140 hyreslägenheter. Alla lägenheter har ett rum och kök och är 29 kvm stora. De har också antingen balkong eller uteplats. Utanför fastigheterna finns en lekplats och som boende har du möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till husen. För dig som hellre färdas på två hjul finns cykelförråd.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 140
  • Antal rum: 1 r.o.k.
  • Storlek: 29 kvm
  • Parkering: Parkering finns utomhus
  • Avgift: 5 500
  • Byggnadsår: 2016

Välutrustade lägenheter med hög standard

Våra lägenheter vid Enköpings station är välplanerade och yteffektiva, med genomgående ljusa ytskikt och generöst ljusinsläpp. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med garderober och städskåp. Köken är utrustade med med kyl, frys, spis och ugn. Tack vare den väldisponerade planlösningen med sovalkov har du plats för både matplats och soffa i vardagsrummet. Badrummen är helkaklade med dusch, toalett, handfat och kommod för förvaring. Lägenheterna erbjuder även balkong eller uteplats samt förråd.

Att bo på Linbanegatan

Du som bor på Linbanegatan har goda transportmöjligheter till Stockholm, Uppsala och resten av Mälardalen och bara en knapp kvarts promenad till centrum. En dryg kilometer från hemmet hittar du handelsområdet i Romberga där det finns flera stormarknader och en uppsjö av butiker inom bland annat heminredning, sport och elektronik.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, vatten, TV-box och förråd. Du tecknar el- och bredbandsabonnemang separat. Parkeringsplatser finns i anslutning till husen och för dig som hellre färdas på två hjul finns cykelförråd.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt anställningsbevis och dina tre senaste lönespecifikationer. Anmäl ditt intresse redan idag!