Enköping Hyreslägenhet

Gånsta

I natursköna Gånsta erbjuder vi 80 hyresbostäder 2 km från centrala Enköping

I mysiga Gånsta bor du nära både naturen och centrala Enköping. All service du kan tänkas behöva finns runt knuten! Här byggde K2A fyra hus med totalt 80 hyreslägenheter som stod klara 2018. Från och med juni 2021 erbjuder K2A dig en hyresrabatt på 5–15 %. Rabatten gäller i fem år och beräknas efter lägenhetens storlek.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 80
  • Antal rum: 2-3 rok
  • Storlek: 43-66 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2018

Öppen planlösning och hög standard

Här bor du i en lägenhet med generöst ljusinsläpp och smakfulla materialval från bland annat Marbodal och Electrolux. Lägenheterna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I de helkaklade badrummen finns skön komfort-/golvvärme, duschvägg och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har bra förvaring i form av förråd/ klädkammare. K2A:s lägenheter i Gånsta har 2–3 rum med kök på cirka 43–66 kvm och alla har balkong eller uteplats.

Parkering för bil finns utomhus samt tillgång till barnvagnsförråd och cykelparkering både i hus och utanför. Du och dina grannar kan även njuta av lekplats på området samt två elgrillar.

Vad ingår i hyran?

Hyran inkluderar värme, vatten, bredband (obligatoriskt tillägg om 300 kr/månad) och kabel-TV med basutbud. Som hyresgäst tecknar du eget elavtal. Just nu tillämpas en hyresrabatt som gäller till juni 2026. Hyran anges inklusive rabatt.


Sök lediga lägenheter i Gånsta

Här ser du våra lediga hyreslägenheter i Gånsta. Finns inget ledigt just nu som matchar dina önskemål? Ställ dig i vår kostnadsfria bostadskö och prenumerera på Enköping så får du ett mejl så fort vi har en ledig bostad till dig.