Uthyrning pågår
Linköping Hyreslägenhet

Generatorns hyresbostäder

22 nybyggda hyresbostäder i plusenergihus i Linköping

Välkommen hem till Generatorn - nybyggda, topputrustade och hållbara hyresbostäder i Linköping. Generatorn är ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

  • Inflyttningsdatum: Från 1 september 2023
  • Antal lägenheter: 22
  • Antal rum: 1-4 rok
  • Storlek: 27-97 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2023

Välkommen på visning!

Vill du bli först att flytta in i en av K2A:s nybyggda och topputrustade lägenheter på Generatorn? Varmt välkommen på visning för att uppleva ditt drömhem på plats.

Visningen hålls på Paradisgatan 3. Föranmälan krävs och görs via denna länk.

Onsdag 3 juli kl. 12.00-13.00

Nybyggda och topputrustade lägenheter i Vallastaden

På Generatorn erbjuder vi 22 lägenheter om 1-4 rum och kök mellan 27-97 kvm. I samtliga lägenheter finns kyl, frys, diskmaskin och en egen tvättmaskin, antingen i form av kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare separat. I det helkaklade ljusa badrummet finns goda förvaringsmöjligheter i kommod under tvättställ och handdukstork.

Till lägenheterna belägna på våningsplan 1-5 finns generösa balkonger på flertal kvadratmeter i öster och söderläge vilket blir som ett extra rum under de varmare månaderna och väntar på att få nyttjas. De två lägenheterna som är belägna på entréplan har en generös takhöjd om ca 3,5 m.

Bo med grönt samvete i ett plusenergihus

Här bor du i ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

Utöver de energisparande lösningarna uppförs huset som en Svanenmärkt byggnad vilket säkerställer en hållbar byggprocess. Som boende kan du känna dig trygg med att du bor i en kvalitetssäkrad miljö där material och lösningar uppnår Svanens höga krav.

I Vallastaden bor du naturnära med all tänkbar service runt knuten

Vallastaden är ett område som utmärker sig för sin härliga arkitektur och moderna lösningar, inte minst de personalfria bussarna som tar dig smidigt runt i Linköping. I Vallastaden har du bland annat närhet till grönska och natur genom flertalet parker och naturreservat.

Här finns även närhet till bland annat apotek, matbutiker och Linköpings golfklubb. Utöver det har du ett brett utbud av restauranger och caféer i området. 

Virtuella visningar

Här presenterar vi lägenheterna för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.

1 rum och kök

27 kvm

2 rum och kök

47 kvm

2 rum och kök

55 kvm

2 rum och kök

53 kvm

3 rum och kök

72 kvm

4 rum och kök

97 kvm

Vad ingår i hyran?

Hyran inkluderar värme och förråd på vind. Bredband levereras via Bahnhof via ett kraftfullt bredbandspaket om 1000/1000 Mbit/s ingår i den totala hyran med ett tillägg på 426 kr/mån. El och vatten mäts och debiteras efter individuell förbrukning. 

58.39180, 15.58696
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

  • Busshållsplats Vallastadens skola 240 meter
  • Citygross Linköping 750 meter
  • Centrum 4,1 km
  • Parkering 0-5 meter

Här kan du läsa mer om våra hyresbostäder på fler områden.