Uthyrning pågår
Linköping Studentboende

Generatorn studentbostäder

90 nybyggda studentlägenheter i plusenergihus i Linköping

Välkommen till Generatorn och K2A:s 90 nyproducerade studentbostäder i nya Vallastaden, belägna med toppläge nära Linköpings universitet. De ljusa och moderna lägenheterna erbjuder en variation av lägenhetstyper, från kompakt, till loft och alkov. Vad sägs dessutom om egen diskmaskin och kombitvättmaskin i lägenheten?

 • Inflyttningsdatum: 1 september 2023
 • Antal lägenheter: 90
 • Antal rum: 1 rok
 • Storlek: 19-25 kvm
 • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
 • Byggnadsår: 2023

Nybyggda och topputrustade studentbostäder i Linköping

På Generatorn bor du i en Svanenmärkt och välplanerad studentlägenhet om 1 rum och kök och 19-25 kvadratmeter. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin och ugn. Lägenheten har även kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett utmärkt boende för dig som är student men inte vill göra avkall på komfort och hög kvalitet.

Bo hållbart i ett plusenergihus

Här bor du i ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

Utöver de energisparande lösningarna uppförs huset som en Svanenmärkt byggnad vilket säkerställer en hållbar bygg process. Som boende kan du känna dig trygg med att du bor i en kvalitetssäkrad miljö där material och lösningar uppnår Svanens höga krav.

Lägenhetstyper

På Generatorn finns en variation av lägenhetstyper av välja mellan, från kompakt, till loft och alkov.

1 rum och kök

19 kvm

1 rum och kök

20 kvm

1 rum och kök, med sovloft

20 kvm

1 rum och kök

23 kvm

1 rum och kök

25 kvm

1 rum och kök, med sovloft

25 kvm

Virtuella visningar

Här presenterar vi 3D-visningar av lägenheterna för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.

1 rum och kök

23 kvm

Vill du börja plugga på Linköpings universitet?

Du kan ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö redan innan du blivit antagen till Linköpings universitet. Vår bostadskö är rikstäckande så även om du skulle bli antagen till ett universitet eller en högskola på annan ort så kan du använda dina köpoäng.

Vi har samlat alla viktiga datum kopplat till antagningsbeskedet här.

Kundnära förvaltning och aktiviteter för ett rikt studentliv

Att du som bor hos oss ska trivas med din bostad och med K2A som hyresvärd är oerhört viktigt för oss. Vi erbjuder en kundnära förvaltning och gör alltid vårt bästa för att kunna hjälpa dig precis när det behövs.

Vi jobbar aktivt med att skapa engagemang, gemenskap och trivsel på våra fastigheter, exempelvis genom områdesdagar och grillkvällar. Vi tar tacksamt emot löpande feedback från dig som bor hos oss och gör vårt yttersta för att förverkliga så många idéer som möjligt!

58.391104, 15.586133
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

 • Busshållsplats Vallastadens skola 240 meter
 • Citygross Linköping 750 meter
 • Linköpings universitet 600 meter
 • Centrum 4,1 km
 • Parkering 0-5 meter
 • Campus 1,1 km

Här kan du läsa mer om våra studentbostäder på fler områden.