Pågående projekt
Linköping Studentboende

Generatorn studentbostäder

90 nybyggda studentlägenheter i plusenergihus i Linköping

Välkommen till Generatorn (fd Intervallet) och K2A:s 90 nyproducerade studentbostäder i nya stadsdelen Vallastaden, i nära anslutning till Linköpings universitet. De ljusa och moderna lägenheterna erbjuder en variation av lägenhetstyper, från kompakt, till loft och alkov. Vill du bli först att flytta in lagom till höstterminen 2023? Ställ dig Sveriges grönaste studentbostadskö redan idag så meddelar vi dig så fort vi påbörjar uthyrningen!

 • Inflyttningsdatum: Hösten 2023
 • Antal lägenheter: 90
 • Antal rum: 1
 • Storlek: 20-25 kvm
 • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
 • Byggnadsår: 2023

Välkommen på visning den 31 maj kl. 16:00-17:30

Den 31 maj anordnar vi en visning av våra fina lägenheter på Generatorn och du är såklart välkommen. Passa på att träffa oss på K2A och ställ dina frågor om ditt kanske framtida hem. Alla som tittar förbi får dessutom en härlig goodiebag, så länge de räcker!

Adress: Paradisgatan 7

Nybyggda och topputrustade studentbostäder i Linköping

På Generatorn bor du i en Svanenmärkt och välplanerad studentlägenhet om 1 rum och kök och 20-25 kvadratmeter. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin och ugn. Lägenheten har även kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett utmärkt boende för dig som är student men inte vill göra avkall på komfort och hög kvalitet.

Bo hållbart i ett plusenergihus

Här bor du i ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

Utöver de energisparande lösningarna uppförs huset som en Svanenmärkt byggnad vilket säkerställer en hållbar bygg process. Som boende kan du känna dig trygg med att du bor i en kvalitetssäkrad miljö där material och lösningar uppnår Svanens höga krav.

Lägenhetstyper

På Generatorn finns en variation av lägenhetstyper av välja mellan, från kompakt, till loft och alkov.

1 rum och kök

19 kvm

1 rum och kök

20 kvm

1 rum och kök, med sovloft

20 kvm

1 rum och kök

23 kvm

1 rum och kök

25 kvm

1 rum och kök, med sovloft

25 kvm

Virtuella visningar

Här presenterar vi 3D-visningar av lägenheterna för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.

1 rum och kök

23 kvm

Kundnära förvaltning och aktiviteter för ett rikt studentliv

Att du som bor hos oss ska trivas med din bostad och med K2A som hyresvärd är oerhört viktigt för oss. Vi erbjuder en kundnära förvaltning och gör alltid vårt bästa för att kunna hjälpa dig precis när det behövs.

Vi jobbar aktivt med att skapa engagemang, gemenskap och trivsel på våra fastigheter, exempelvis genom områdesdagar och grillkvällar. Vi tar tacksamt emot löpande feedback från dig som bor hos oss och gör vårt yttersta för att förverkliga så många idéer som möjligt!

58.391104, 15.586133
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

 • Busshållsplats Vallastadens skola 240 meter
 • Citygross Linköping 750 meter
 • Linköpings universitet 600 meter
 • Centrum 4,1 km
 • Parkering 0-5 meter
 • Campus 1,1 km

Här kan du läsa mer om våra studentbostäder på fler områden.

Sök lediga lägenheter i Linköping

Så fort vi påbörjat uthyrningen kommer du hitta våra lediga studentlägenheter i Linköping här. Redan idag kan du förbereda dig genom att registrera dig i vår studentbostadskö och ladda upp ditt studieintyg eller ansökningsbevis på Mina sidor.


Här kan du läsa mer om våra studentbostäder på fler områden.