Uthyrning pågår
Linköping Hyreslägenhet

Generatorns trygghetsboende

22 nybyggda trygghetsbostäder i plusenergihus i Linköping

Välkommen hem till Generatorn - ett trivsamt, nybyggt och hållbart trygghetsboende i Linköping. Här kan du som är 65+ hitta ett vilsamt, tryggt och topputrustat hem som är designat för dig som senior. Generatorn är ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

  • Inflyttningsdatum: Från 1 september 2023
  • Antal lägenheter: 22
  • Antal rum: 1-4 rok
  • Storlek: 27-97 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2023

Trivsamma och sociala trygghetsbostäder för dig som är 65+

Generatorns hyresbostäder i Linköping erbjuder ett tryggt boende med social samvaro. Här bor du i en egen lägenhet om 1-4 rum och kök mellan 27-97 kvm. I samtliga lägenheter finns kyl, frys, diskmaskin och en egen tvättmaskin, antingen i form av kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare separat. I det helkaklade ljusa badrummet finns goda förvaringsmöjligheter i kommod under tvättställ och handdukstork.

Till lägenheterna belägna på våningsplan 1-5 finns generösa balkonger på flertal kvadratmeter i öster och söderläge vilket blir som ett extra rum under de varmare månaderna och väntar på att få nyttjas. De två lägenheterna som är belägna på entréplan har en generös takhöjd om ca 3,5 m.

Uthyrning pågår!

Uthyrningen av våra efterlängtade trygghetsbostäder på Generatorn pågår för fullt. Inflyttning sker från 1 september 2023 men inflyttningsdatumet är flexibelt.

Är du intresserad av en lägenhet på Generatorn? Anmäl ditt intresse via knapplänken nedan. Du är också varmt välkommen att kontakta vår uthyrare på telefon 076-114 95 45 eller mejladress lagenhet@k2a.se om du har några frågor.

Ett boende med fokus på gemenskap

Generatorns trygghetsboende är ett boende för dig som söker mer trygghet och social samvaro än vad du får i ditt nuvarande hem. Självklart väljer du själv hur mycket du vill umgås. Vårt fokus är att du ska trivas så bra som möjligt!

Som boende på Generatorns trygghetsboende har du även närhet till grönska och natur genom flertalet parker och naturreservat. I närområdet finns apotek, matbutik, sjukhus och Linköpings golfklubb för dig som är golfintresserad.

Du som boende ges möjlighet att hyra parkering i ett gemensamt parkeringsgarage vilket samnyttjas av flera grannar. Utöver detta finns det även 8-10 bilpoolsplatser som går att hyra via korttidsbetalning. 

Virtuella visningar

Här presenterar vi lägenheterna för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån.

1 rum och kök

27 kvm

2 rum och kök

47 kvm

2 rum och kök

55 kvm

2 rum och kök

53 kvm

3 rum och kök

72 kvm

4 rum och kök

97 kvm

Bo med grönt samvete i ett plusenergihus

Med solceller på taken och energieffektiva lösningar som sänker energianvändningen, förbrukar detta hus inkl. din bostad mindre energi än de flesta hus. Dessutom uppförs huset enligt höga hållbarhetsstandarder och är Svanenmärkt för att säkerställa en kvalitetssäkrad miljö för alla boende. Ta det första steget mot en hållbar framtid och upplev fördelarna med att bo i ett plusenergihus.

Vad ingår i hyran?

Hyran inkluderar värme och förråd på vind. Bredband levereras via Bahnhof via ett kraftfullt bredbandspaket om 1000/1000 Mbit/s ingår i den totala hyran med ett tillägg på 400 kr/mån. El och vatten mäts och debiteras efter individuell förbrukning. 

Hyran är rabatterad över en tid på 5 år med en stegvis justering. Exakta nivåer framgår i hyresavtalet. I annonsen anges den aktuella rabatterade hyran. 

58.39180, 15.58696
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

  • Busshållsplats Vallastadens skola 240 meter
  • Citygross Linköping 750 meter
  • Centrum 4,1 km
  • Parkering 0-5 meter

Här kan du läsa mer om våra hyresbostäder på fler områden.