Pågående projekt
Linköping Hyreslägenhet

Generatorns trygghetsboende

22 nybyggda trygghetsbostäder i plusenergihus i Linköping

Välkommen hem till Generatorn - ett trivsamt, nybyggt och hållbart trygghetsboende i Linköping. Här kan du som är 55+ hitta ett vilsamt, tryggt och topputrustat hem som är designat för dig som senior. Generatorn är ett plusenergihus som tack vare solceller på taken, energieffektivt klimatskal och installationer som sänker energianvändning producerar mer energi än den fastighetsenergi som används under ett år.

  • Inflyttningsdatum: Hösten 2023
  • Antal lägenheter: 22
  • Antal rum: 1-4 rok
  • Storlek: 27-97 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2023

Välkommen på informationsfika och visning den 31 maj kl. 14:00-16:00

Den 31 maj anordnar vi en informationsfika och visning av våra fina trygghetsbostäder och du är såklart välkommen. Under fikan kommer vi berätta mer om Generatorns trygghetsboende och vad det innebär att bo i en kooperativ hyresrättsförening. Du får också möjlighet att träffa oss på K2A och ställa dina frågor om ditt kanske framtida hem.

Adress: Paradisgatan 7

Trivsamma och sociala trygghetsbostäder för dig som är 55+

Generatorns kooperativa hyresbostäder i Linköping erbjuder dig som är 55+ ett tryggt boende med social samvaro. Här bor du i en egen lägenhet om 1-4 rum och kök mellan 27-97 kvm. Vilka lägenhetstyper som finns att välja mellan presenteras längre ned på sidan.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret “Intresseanmälan”. Genom att göra detta skapar du dig en plats i K2A:s egna bostadskö. Lägenheterna kommer förmedlas till den person med flest ködagar. När vi påbörjar uthyrningen kommer du att få ett mejl från oss.

Vad innebär ett kooperativ?

Ett kooperativ är en öppen boendeform för dig som vill träffa nya bekanta och samtidigt vill vara med och påverka din boendesituation genom att ha en rösträtt i föreningsstämma. Som medlem i en kooperativ hyresrätt har man en boendeform som är ett mellanting mellan hyresrätt och bostadsrätt. Det är en högst lämplig boendeform för dig som inte har ekonomisk möjlighet att köpa en bostadsrätt men önskar ett boendeförfarande likt en bostadsrättsförening.

1 rum och kök

27 kvm

2 rum och kök

47 kvm

2 rum och kök

55 kvm

2 rum och kök

53 kvm

3 rum och kök

72 kvm

4 rum och kök

97 kvm

Fördelar med att bo i ett trygghetsboende som upplåtes genom ett kooperativ

Fördelarna för dig som vill bo hos oss är först och främst gemenskapen och det direkta boendeinflytandet! Är man intresserad av att träffa nya bekanta är det ett utmärkt tillfälle att finna gemensamma intressen genom att delta i styrelsen. Önskar man inte axla ett sådant ansvar utan vill umgås kravlöst i de gemensamma lokalerna går även det bra. Ett trygghetsboende är ett anpassat boende för dig som önskar god tillgänglighet i bostad såväl som korridor och övriga gemensamma utrymmen. Det erbjuds även lite extra god service genom en uttalad trygghetsvärd som syftar till att göra er boendetid lite mer lyxig. Om inte detta är tillräckliga skäl ges också goda möjligheter till en smidig bytesrätt inom kooperativets samtliga bostäder om man till exempel önskar byta upp sig eller ner sig i storlek.

Vad krävs det av mig som vill bo här?

Eftersom kooperativets upplåtelseform är ett trygghetsboende behöver man ha fyllt 55 år. Om ett gift par, ett sambopar eller ett syskonpar vill bo i lägenheterna räcker det med att den ena personen har fyllt 55 år.

58.39180, 15.58696
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

  • Busshållsplats Vallastadens skola 240 meter
  • Citygross Linköping 750 meter
  • Centrum 4,1 km
  • Parkering 0-5 meter

Här kan du läsa mer om våra hyresbostäder på fler områden.