Gävle Hyreslägenhet

Godisfabriken

I den nya stadsdelen Godisfabriken erbjuder K2A 132 hyresbostäder med 1-3 rum och kök

Vem har inte drömt om att få besöka en godisfabrik? Nu växer en helt ny stadsdel fram vid den gamla Läkerolfabriken i Gävle. Här finns bostäder och snart även butiker, restauranger och en saluhall. Vi har byggt 132 hyresbostäder i olika storlekar, med noga utvalda material, för dig som ställer höga krav när det gäller kvalitet och hållbarhet.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 132
  • Antal rum: 1-3 rok
  • Storlek: 21-52 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2021

Hyreslägenheter byggda i trä

Lägenheterna i Godisfabriken är byggda av trä och finns i 1-3 rum och kök. K2A har en egen trähusfabrik och lägger stor vikt vid hållbara materialval av hög kvalitet. Lägenheterna är smart planerade med målet att välkomna dig till ett bekvämt och trivsamt boende. I köket finns HTH-kök, rostfria vitvaror, ugn och spishäll. Alla lägenheter har helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin, antingen i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare eller som tvättpelare.

Ett bilfritt bostadsområde med mycket grönska

Godisfabriken är ett bilfritt område och grönskan har fått ta stor plats med parker, grönskande torg. För dig som har bil finns parkeringsplatser utomhus, i närheten av Godisfabriken. De kan hyras av K2A:s hyresgäster i väntan på att ett gemensamt parkeringsgarage byggs klart. 

Parkeringen vid Godisfabriken kostar i dagsläget 450 kr/månad och går att boka hos Gävle Parkeringsservice. När parkeringsgaraget står färdigt kommer K2A att ha 32 parkeringsplatser till förfogande.

Hållbarhet ska vara en självklarhet!

Omtanke om människa och miljö lägger grunden för hela K2A:s verksamhet. Alla bostäder i Godisfabriken är Svanenmärkta. Husen är byggda i trä med kvalitets- och energieffektiva lösningar som ger stora miljöfördelar. Du som bor hos oss kan känna dig trygg med att du bor i en kvalitetssäkrad miljö där material och lösningar uppnår Svanens höga krav.

Vi vill också underlätta för dig att leva hållbart och göra miljövänliga val i din vardag. Det finns både enkel miljösortering och möjlighet att bli del av vår elbilspool.

Tillgång till BoBil – elbilar som du delar med dina grannar

Du som bor hos oss har tillgång till vår egen elbilspool som vi kallar för BoBil. Ett enkelt och prisvänligt sätt att köra miljösmart. Så snart Godisfabrikens gemensamma parkeringsgarage är färdigbyggt kan du boka BoBil


Bostadsväljare och intresseanmälan


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga hyreslägenheter i Godisfabriken just nu.