Uthyrning pågår
Sundsvall Studentboende

Grönborg

80 studentlägenheter precis på Mittuniversitetets campus

På Grönborg i Sundsvall bor du med toppläge på campus, ett stenkast från Mittuniversitetet. Härifrån tar det bara tio minuter att promenera till centrum. Nära Grönborg finns gym, simhall, frisör och pizzeria. Runt knuten ligger också GIF Sundsvalls hemmaarena, naturreservatet Norra berget och en beachvolleyplan.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal rum: 1-2 rok
  • Storlek: ca 25 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd

Om Grönborg i Sundsvall

Grönborg består av 80 studentlägenheter med mellan ett och två rum. De mindre lägenheterna har pentry och gemensamt kök, medan de större ettorna och tvåorna har fullt utrustat kök. De mindre lägenheterna har toalett och handfat, gemensam dusch finns i korridoren. På det ena våningsplanet har lägenheterna ett trinettkök. I det gemensamma köket finns matplats och mikro, spis och fullstor kyl och frys. Gemensam tvättstuga finns i byggnaden. Lägenheterna hyrs ut omöblerade.

Utanför byggnaderna finns en uteplats med bänkar, bord och elgrill.

Parkering för cykel och bil

Det finns parkeringsplatser att hyra i anslutning till Grönborg. För dig om hellre färdas på två hjul finns cykelställ på innergården.

Vad ingår i hyran?

Lägenheten har 10-månadershyra som inkluderar värme, vatten, el, bredband och kabel-TV.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt studiebevis. Anmäl ditt intresse idag!


Lediga studentbostäder på Grönborg

Här listas våra lediga bostäder på Grönborg just nu. Finns inget ledigt just nu? Ställ dig i vår bostadskö och prenumerera på lediga studentlägenheter i Sundsvall så meddelar vi dig så fort vi har något ledigt!