Lund Studentboende

Helgonagården

35 moderna studentlägenheter med allt du behöver

Helgonagården ligger i en trevlig miljö nära LTH, Kemicentrum och BMC. Från Helgonagården tar det bara tio minuter att cykla till Lunds centrum. Det är 300 meter till närmaste busshållplats och 1 km till närmaste mataffär.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 35
  • Antal rum: 1-2 r.o.k.
  • Storlek: 28-41 m2
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2020

Om Helgonagården i Lund 

Helgonagården består av 35 studentbostäder som är fördelade på två gator; Onsjögatan och Albogatan. Bostäderna hyrs ut omöblerade och är mellan 28 och 41 kvm i storlek.

Lägenheterna på Onsjögatan stod klara 2010 och har öppen planlösning, ljust målade väggar och ekparkett. Köket är utrustat med spishäll, ugn samt kyl/frys. I det helkaklade badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Bostäderna på Albogatan var inflyttningsklara 2017. De har öppen planlösning, ljust målade väggar och laminatparkett. Köket är fullt utrustat med induktionshäll med ugn, kyl/frys och mikrovågsugn. I det helkaklade badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Vill du ställa dig i kö till våra lägenheter i Helgonagården i Lund? Besök vår registreringssida och börja samla ködagar redan idag!

Parkering för cykel och bil

Det finns ett fåtal parkeringsplatser att hyra i anslutning till Helgonagården. För dig som hellre färdas på två hjul finns cykelställ vid entrén till huset.

Vad ingår i hyran?

Hyran inkluderar värme, vatten och och en schablon för hushållsel. Avstämning av hushållsel görs årligen. Hyresgästen står själv för bredband och eventuellt TV via stadsnät.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt studiebevis. Anmäl ditt intresse idag!


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga studentbostäder i Hinderbanan just nu.