Gävle Studentboende

Hinderbanan studentbostäder

Nybyggda och Svanenmärkta studentlägenheter vid Högskolan i Gävle

Hinderbanans läge är perfekt – närmare Högskolan i Gävle går det inte att bo. Kungsbäck är det gamla regementsområdet i Gävle som nu huserar Högskolan i Gävle och Teknikparken. Runt knuten ligger också den vackra Boulognerskogen med promenadstråk, grönområden, badplats, frisbeegolf och beachvolleybollnät.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 265
  • Antal rum: 1-2 rok
  • Byggnadsår: 2020/2021

Om Hinderbanan i Gävle

Hinderbanan är ett helt nybyggt Svanenmärkt område som består av totalt 372 bostäder, varav 265 är studentlägenheter. I området byggs också vanliga hyresbostäder och LSS-boende. Studentbostäderna har 1–2 rum med kök och alla har hög standard med eget kök och badrum. Lägenheten är väldisponerad och den öppna planlösningen erbjuder gott om sociala ytor och många möbleringsalternativ. Köket är inbjudande med ljusa köksluckor och fullt utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. I lägenheterna på Åkermanskulle 8 och 10 finns även ugn med induktionshäll. I det helkaklade badrummet finns tvättpelare eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här har du möjligheten att bo i lägenhet antingen med eller utan balkong.

Elbilspool och café

Vi vill möjliggöra för dig att bo hållbart och har därför en elbilspool för våra hyresgäster i området. Då kan du enkelt och förmånligt boka bil vid behov genom en app. I fastigheten finns även en mysig cafélokal där du kan ta en kaffe med dina grannar samtidigt som du studerar. K2A bygger ett helt kvarter här med en grönskande innergård med bland annat elgrillar, en soltrappa och flera ställen att sitta och umgås på.

Vad ingår i hyran?

Boende på Kungsbäcksvägen 55a, Åkermanskulle 4:
Hyran inkluderar värme och vatten. Bredband, säng och el ingår med ett tillägg på hyran. Utöver sängen hyrs lägenheten ut omöblerad.

Boende på Åkermanskulle 8, 10:
Hyran inkluderar värme och vatten. Bredband och säng ingår med ett tillägg på hyran. Utöver sängen hyrs lägenheten ut omöblerad.


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga studentbostäder i Hinderbanan just nu.