Kommande
Växjö Studentboende

Hortonomen

100 nybyggda studentlägenheter med toppläge intill Linnéuniversitetet

Välkommen till Hortonomen och K2A:s nyproducerade studentbostäder i Växjö. Här erbjuder vi totalt 100 Svanenmärkta och topputrustade lägenheter om 1-2 rum och kök på toppläge nära Linnéuniversitetet och med vacker sjöutsikt över Trummen. Vad sägs dessutom om egen diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten?

  • Inflyttningsdatum: Från 1 december 2022
  • Antal lägenheter: 100
  • Antal rum: 1-2 rok
  • Produktionsstart: 2020
  • Storlek: 22-45 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2022

Nybyggda och topputrustade studentbostäder nära campus

På toppläge nära Linnéuniversitetet och med vacker sjöutsikt över Trummen ligger K2A:s nybyggda studentlägenheter i Växjö. Här bor du i en Svanenmärkt bostad om 1-2 rum och kök och 22-45 välplanerade kvadratmeter. Alla lägenheter har fullt utrustat kök och badrum med både ugn, diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Allt du behöver för ett riktigt bekvämt studentliv!

Skulle du vilja bo här? Ställ dig i vår studentbostadskö redan idag och prenumerera på lediga bostäder så meddelar vi dig så fort vi påbörjar uthyrningen!

Virtuella visningar av Hortonomen

Här presenterar vi 3D-visningar av alla tre lägenhetstyper för att du ska kunna uppleva din framtida bostad och dess egenskaper hemifrån. Samtliga lägenheter på Hortonomen har antingen balkong, fransk balkong eller uteplats.

Tillgång till K2A:s egen elbilspool BoBil

Hur vore det att enkelt kunna hyra en elbil, direkt utanför din bostad, precis när du behöver den? Som boende på Hortonomen får du exklusiv tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. BoBil är utformad för att du och dina grannar ska kunna hyra bil smidigt, enkelt och hållbart. Om du vill veta hur det fungerar med BoBil kan du läsa mer om det här.

Frågor och svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra studentlägenheter på Hortonomen.