Kiruna Studentboende

Jägarskolan

Nybyggda lägenheter i Kirunas nya centrum

Jägarskolan är K2A:s studentbostäder i Kirunas nya centrum. Området ligger på ungefär 20 minuters gångavstånd från det gamla centrumet och har bra bussförbindelser till Rymdcentrum. Jägarskolans lägenheter håller hög kvalitet och är flexibla och kommer därför att hyras ut till både Kirunas studenter och veckopendlande entreprenörer inom gruvindustrin.

  • Antal lägenheter: 72
  • Storlek: 21 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Avgift: 5 300 – 5 500 kr/mån
  • Byggnadsår: 2017

Om Jägarskolan i Kiruna

De tre fastigheterna med totalt 72 bostäder stod klara 2017. Faktum är att Jägarskolan var det första nybyggda området efter flytten av Kirunas centrum efter LKAB:s expansion. Lägenheterna har hög standard med fullt utrustat kök och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utanför fastigheten kommer att finnas uteplats med bänkar och bord. Miljörum med källsortering finns på gården.

Vill du ställa dig i kö till våra studentlägenheter i Kiruna? Besök vår registreringssida och ange dina uppgifter. 

Parkering

Det finns parkeringsplatser vid Jägarskolan. För att använda dem behöver du skaffa ett parkeringstillstånd (mot avgift). För dig som hellre färdas på två hjul finns cykelställ både under tag på gården och vid entrén till huset.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, vatten och bredband. El ingår mot ett tillägg på hyran. Utöver sängen är lägenheten omöblerad. För dig som är i behov av extra förvaringsutrymme finns förråd att hyra.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt studiebevis. Anmäl ditt intresse idag!