Uthyrning pågår
Kiruna Studentboende

Jägarskolan

72 välplanerade studentbostäder i Kirunas nya centrum

Välkommen till Jägarskolan - K2A:s studentbostäder i Kirunas nya centrum! Området ligger på ungefär 20 minuters gångavstånd från det gamla centrumet och har bra bussförbindelser till Rymdcampus. Jägarskolans lägenheter håller hög kvalitet och är flexibla och hyrs ut till både Kirunas studenter och veckopendlande entreprenörer inom gruvindustrin.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 72
  • Antal rum: 1 rok
  • Storlek: 21 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2017

Fullfunktionella studentbostäder

De tre fastigheterna med totalt 72 bostäder stod klara 2017. Faktum är att Jägarskolan var det första nybyggda området efter flytten av Kirunas centrum efter LKAB:s expansion. Lägenheterna har hög standard med välutrustat kök och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utanför fastigheten finns en uteplats med bänkar och bord. På gården finns miljörum med källsortering.

Parkering
För dig med bil finns parkeringsplatser vid Jägarskolan. För att använda dem behöver du skaffa ett parkeringstillstånd (mot avgift). För dig som hellre färdas på två hjul finns cykelställ både under tak på gården och vid entrén till huset.

Hitta ditt studentboende i Kiruna

Vill du ställa dig i kö till våra fina studentlägenheter i Kiruna? Registrera dig i Sveriges grönaste studentbostadskö redan idag så du är redo när det blir dags. Du kan även välja att prenumerera på lediga studentbostäder i Kiruna så meddelar vi dig så fort det finns något ledigt som matchar dina önskemål.

Vad ingår i hyran?

Den annonserade hyran inkluderar värme, el, vatten, bredband och möbeltillägg. Lägenheterna är fullt möblerade. För dig som är i behov av extra förvaringsutrymme finns förråd att hyra.

Vill du börja plugga på Luleå tekniska universitet i Kiruna?

Du kan ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö redan innan du blivit antagen till Luleå tekniska universitet. Vår bostadskö är rikstäckande så även om du skulle bli antagen till ett universitet eller en högskola på annan ort så kan du använda dina köpoäng.

Vi har samlat alla viktiga datum kopplat till antagningsbeskedet här.


67.85267165086726, 20.278198245065408
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

  • Busshållsplats 25 m
  • ICA Kvantum Kiruna 2 km