Kommande
Uppsala Hyreslägenhet

Konstnären

114 nyproducerade och hållbara hyreslägenheter i Uppsala

Välkommen till Konstnären! Här erbjuder K2A 114 nyproducerade hyresbostäder om 1-3 rum och kök i den växande stadsdelen Östra Sala Backe. Här bor du nära det som gör vardagen enkel, men också strax intill det som kan sätta lite guldkant på tillvaron. Härliga grannar som Källparken och Årstaparken gör att det aldrig är långt till gröna ytor och närheten till Årsta Centrum och Gränbystadens galleria är ett extra plus.

  • Inflyttningsdatum: Q1 2023
  • Antal lägenheter: 114
  • Antal rum: 1-3 rok
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2023

Hållbara och trivsamma hem att leva länge med

Östra Sala backe är ett inbjudande bostadsområde för både små och stora familjer. Här erbjuder vi en fin mix av bostäder i storlekarna 1-3 rum och kök.

Närområdet bjuder på gröna parker, förskolor, skolor och all service du kan tänkas behöva. Med miljön i fokus förses de två husen med fasader i hållbart trä och på taken finns solceller.

En trivsam innergård planeras med en blandning av träd, buskar och planteringar samt grillplats för umgänge med familj, vänner och grannar. Innergården delas med de boende i K2A:s intilliggande projekt Norra Träpalatset.

Om Östra Sala backe

Knappt två kilometer från Uppsalas centrum växer det nya området Östra Sala backe fram. Konstnären ligger beläget snett emot Årsta centrum och Årstaparken, nära härliga Källparken. Vill du shoppa, gå på bio, träna eller äta på restaurang har du inte många minuter till all önskvärd service i Gränbystadens galleria. Två busshållplatser finns strax intill med täta bussturer till Uppsala city. För dig som hellre färdas på två hjul når du centrum på endast 10 minuter. Ett utmärkt val för dig som vill vara en del av den nya, moderna stadsdelen.

Vill du bli först att flytta in 2023?

Bostäderna förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling

Läs mer och prenumerera på Konstnären