Stockholm Samhällsfastighet Studentboende

Kopiepennan, Vällingby

54 moderna studentbostäder med fullt utrustat kök och badrum

Området Kopiepennan är studentbostadsområde byggt 2017 beläget mellan tunnelbanestationerna Råcksta och Vällingby. Vällingby centrum har ett stort utbud av butiker, restauranger, mataffärer, kultur och service. Kopiepennan ligger också på promenadavstånd från Grimsta naturreservat med badplats, elljusspår och vidsträckt utsikt över Mälaren.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 54
  • Antal rum: 1 r.o.k.
  • Storlek: 21 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Avgift: 5869 - 5986 kr/mån
  • Byggnadsår: 2017

Om Kopiepennan i Vällingby

Kopiepennan består av tre byggnader med totalt 60 bostäder som stod klara 2017. Sex av lägenheterna är i dag LSS-boenden och resterande studentbostäder. Studentlägenheterna har eget kök och ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I hallen finns goda förvarings- och avhängningsmöjligheter tack vare kapphylla, garderober och städ- samt linneskåp. Allrummet har ett integrerat skrivbord samt plats för matbord och säng. Utanför fastigheterna finns uteplats med bänkar och bord. Miljörum med källsortering finns i huset på gården.

Det finns ett antal parkeringsplatser i anslutning till Kopiepennan. Parkeringstillstånd erhålls mot avgift. För dig som hellre färdas på två hjul finns även cykelställ på gården.

Vill du ställa dig i kö till våra lägenheter i Vällingby? Besök vår registreringssida och ange dina uppgifter.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, vatten, el, bredband och en säng med hotellstandard (90×200 cm). Utöver sängen hyrs lägenheten ut omöblerad.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt studiebevis. Anmäl ditt intresse idag!


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga lägenheter i Kopiepennan just nu.