Örebro Studentboende

Oreganon

306 nybyggda studentbostäder vid Örebro Universitet

Oreganon är det nya studentbostadsområdet i Örebro. Det har ett perfekt läge; det ligger nära universitetet, granne med ICA Maxi och på cykelavstånd till det mesta i staden. Från Oreganon är det bara 150 meter till närmaste busshållplats. I närheten finns även stora grönområden med löpspår och en 18-håls golfbana som på vintern har skidspår.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 306
  • Antal rum: 1 rok
  • Storlek: 19-33 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd

Om Oreganon i Örebro

Oreganon består av tre byggnader med totalt 306 lägenheter. De har hög standard med fullt utrustat kök och badrummet har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I en av byggnaderna finns ett kafé, som blir en naturlig mötesplats mellan studiepassen. Utanför fastigheten finns även en trevlig uteplats med bord, bänkar och en elgrill.

Det finns ett antal parkeringsplatser i anslutning till Oreganon. För dig som hellre färdas på två hjul finns cykelställ på innergården och det är planerat för ett cykelrum under tak.

Tillgång till elbilspool

Som boende hos K2A i Örebro får du tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. BoBilen är ett smidigt, enkelt och hållbart sätt för dig och dina grannar att hyra bil.

Vad ingår i hyran?

Bredband, el, vatten och uppvärmning ingår för de flesta lägenheter. Det finns 21 nybyggda lägenheter där el och varmvatten debiteras separat efter uppmätt förbrukning. Utöver sängen hyrs lägenheten ut omöblerad.


Lediga studentbostäder i Örebro

Här listas våra lediga bostäder på Oreganon just nu. Finns inget ledigt just nu? Ställ dig i vår bostadskö och prenumerera på lediga studentlägenheter i Örebro så meddelar vi dig så fort vi har något ledigt!