Lund Studentboende

Parasollet

120 Svanenmärkta studentbostäder i det nybyggda området Brunnshög

Parasollet är Sveriges första Svanenmärkta studentbostadshus och är byggt i trä. Fastigheten ligger i Lunds nya stadsdel Brunnshög och intill huset ligger den nya spårvägen till centrala Lund. Brunnshög är en blandning av natur, kultur och bostäder under uppbyggnad. Det är nära till buss och spårvagn – och i området finns en mataffär. Det tar bara cirka 10–15 minuter att cykla till universitet och Lunds stadskärna.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 120
  • Antal rum: 1 r.o.k.
  • Storlek: 21 kvm
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Avgift: från 3 700 kr/mån
  • Byggnadsår: 2019

Om Parasollet i Lund

Parasollet byggdes klart 2019 och består av 120 studentlägenheter. Alla bostäder har hög standard med fullt utrustat kök och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Lägenheterna är modernt inredda med ljusa väggar och stilrent parkettgolv. I köket finns fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikrovågsugn med grillfunktion. I huset finns också ett kafé som blir en naturlig mötesplats för studenterna. Som boende i Parasollet har du även tillgång till vår egen elbilspool Bobil. Den Svanenmärkta fastigheten har solceller som i dagsläget försörjer både bilen och en stor del av fastigheten med el. 

Lägenheterna hyrs ut omöblerade, men med säng. Postfack finns i entrén.

Vill du ställa dig i kö till våra lägenheter i Lund? Besök vår registreringssida och ange dina uppgifter.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår bredband, värme och vatten samt ett tillägg på 100 kr/månad för hushållsel. I lägenheten ingår också en säng med hotellstandard (105×200 cm) med ett tillägg på 100 kr/månad. Utöver sängen hyrs lägenheten ut omöblerad.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt studiebevis. Anmäl ditt intresse idag!


Sök lediga lägenheter

Här ser du våra lediga hyreslägenhter i Parasollet just nu.