Uthyrning pågår
Lund Hyreslägenhet

Sirenen, Södra Råbylund

98 nybyggda och Svanenmärkta hyreslägenheter i Södra Råbylund

Välkommen hem till Södra Råbylund och K2A:s Svanenmärkta hyreslägenheter om 1-4 rum och kök byggda i svenskt certifierat trä. Här bor du i ett nytt bostadsområde med närhet till både natur, service och kommunikationer.

  • Inflyttningsdatum: Från 1 april 2023
  • Antal lägenheter: 98
  • Antal rum: 1 rok, 2 rok, 4 rok
  • Produktionsstart: 2021
  • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
  • Byggnadsår: 2023

Välplanerade lägenheter med hög standard

Attraktivt beläget på Södra Råbylund, endast fyra kilometer från centrala Lund ligger K2A:s nyproducerade hyreslägenheter. Här erbjuder vi dig en modern och Svanenmärkt lägenhet om 1, 2 eller 4 rum och kök med genomgående hög kvalitet och standard på såväl utrustning som materialval. Köket är fullt utrustat med ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. I det helkaklade rymliga badrummet finns antingen kombinerad tvättmaskin och torktumlare eller tvättpelare.

Skulle du vilja bo här? Ställ dig i vår bostadskö och prenumerera på lediga bostäder i Lund så får du en mejlnotis så fort vi påbörjar uthyrningen!

Uthyrningsstart onsdag 9 november kl. 12.00


Nu är det riktigt nära! Vill du bli en av de första att flytta in den 1 april 2023? Lägg en påminnelse i kalendern och var redo onsdagen den 9 november kl. 12.00. Då påbörjar vi nämligen uthyrningen av samtliga lägenheter i Södra Råbylund!

Förbered dig redan nu genom att registrera dig i vår bostadskö och ladda upp dina dokument på Mina sidor.

Bostäder med människa, miljö och hållbarhet i fokus

Omtanke om människa och miljö lägger grunden för hela K2A:s verksamhet. Alla bostäder i Södra Råbylund är Svanenmärkta. Husen är byggda i trä med kvalitets- och energieffektiva lösningar som ger stora miljöfördelar. Du som bor hos oss kan känna dig trygg med att du bor i en kvalitetssäkrad miljö där material och lösningar uppnår Svanens höga krav.

Tillgång till elbilspool

Som boende hos K2A i Södra Råbylund får du också tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. Om du vill veta hur det fungerar med BoBil kan du läsa mer om det här.

Sök lediga lägenheter i Södra Råbylund

Här ser du våra lediga hyreslägenheter i Södra Råbylund. Finns inget ledigt just nu som matchar dina önskemål? Ställ dig i vår kostnadsfria bostadskö och prenumerera på Södra Råbylund så får du ett mejl så fort vi har en ledig bostad till dig.