Kommande
Växjö Hyreslägenhet

Soluppgången

På Björksätravägen erbjuder K2A 60 nyproducerade hyresbostäder redo för inflytt i början av 2022

Välkommen hem till härliga Soluppgången, beläget 4 kilometer norr om centrala Växjö. Här byggs tre bostadshus med sammanlagt 60 hyresbostäder och i en av byggnaderna kommer det även att finnas en förskola. På ett av hustaken installeras solceller och för det kommer även förberedas laddstolpar för bilar.

  • Antal lägenheter: 60
  • Antal rum: 1-4 kvm
  • Storlek: 34-49 kvm
  • Byggnadsår: 2022
Exempelbild från byggentreprenören Skanska. Vänligen notera att lägenheterna på Soluppgången till viss del skiljer sig från exempelbilderna. För information om skillnaderna, se bilderna nedan.

Välplanerade och hållbara bostäder att längta hem till

Gemensamt för lägenheterna på Soluppgången är välplanerade planlösningar, högkvalitativa materialval och ett generöst ljusinsläpp. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats.

Vill du bli först i Soluppgången med planerad inflytt i början av 2022? Ställ dig då vår bostadsö redan idag och förbered dig genom att ladda upp dina dokument.

I lägenheterna om ett rum och kök finns en kombimaskin och i de större lägenheterna finns separat tvättmaskin och torktumlare. Ovanför kommoden finns en spegel med belysning, ej skåp.

Välutrustade och ljusa kök med rostfria vitvaror. Observera att vitvarorna skiljer sig från dem som presenteras ovan. Köksfläkten är istället inbyggd i skåplucka med handtag.

Alla lägenheter på har antingen en balkong eller uteplats, en del med utsikt över den stora grönskande innergården.

Ställ dig i vår bostadskö

Vill du bli en av de första som flyttar in på Soluppgången? Registrera dig redan idag!