Uthyrning pågår
Karlstad Studentboende

Ukulelen, Forest Hill

Högklassigt studentboende med 248 bostäder intill Karlstads Universitet

Forest Hill ligger på campus, alldeles vid Karlstads Universitet. Som namnet antyder har området skogen runt knuten. Här finns också vackra motionsspår, fotbollsplan, gym och idrottshall. Ett stenkast bort ligger Kronoparkens centrum med butiker, kyrka, bibliotek och restauranger. Från Forest Hill är det bara en kilometer till Välsviken, en handelsplats med större varuhus, matbutiker och Systembolaget.

 • Inflyttningsdatum: Löpande
 • Antal lägenheter: 248
 • Antal rum: 1 rok
 • Storlek: 20-25 kvm
 • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
 • Byggnadsår: 2016

Välplanerade studentbostäder intill Karlstads Universitet

Forest Hill består av 248 studentlägenheter fördelade på fyra hus. Alla lägenheter har ett rum och kök (20 eller 25 kvadratmeter) och eget badrum. Köket är välutrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll och ugn. I hallen finns goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Tvättstuga finns på bottenplan i alla husen.

Parkering finns att hyra i anslutning till husen och för dig som hellre färdas på två hjul finns cykelförråd på gården.

Vill du ställa dig i kö till våra fina studentlägenheter i Karlstad? Registrera dig här på bara några minuter så får du en mejlnotis så fort vi har en ledig bostad till dig.

Kundnära förvaltning och aktiviteter för ett rikt studentliv

Att du som bor hos oss på Forest Hill ska trivas med din bostad och med K2A som hyresvärd är oerhört viktigt för oss. Vi erbjuder en kundnära förvaltning med egen bovärd i fastigheten som finns där för att hjälpa dig precis när det behövs.

Vi jobbar även aktivt med att skapa engagemang, gemenskap och trivsel på fastigheten genom exempelvis insparksfester och områdesdagar. Vi tar tacksamt emot löpande feedback från dig som bor hos oss och gör vårt yttersta för att förverkliga så många idéer som möjligt. Vår målsättning är att skapa Karlstads bästa studentboende!

Tillgång till K2A:s egen elbilspool BoBil

Hur vore det att enkelt kunna hyra en elbil, utanför nära din bostad precis när du behöver den? Som boende på Forest Hill får du exklusiv tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. BoBil är utformad för att du och dina grannar ska kunna hyra bil smidigt, enkelt och hållbart. Om du vill veta hur det fungerar med BoBil kan du läsa mer om det här.

Vad ingår i hyran?

10-månadershyra som innebär att du som hyresgäst inte betalar hyra under juni och juli. Hyran inkluderar värme, vatten, el och bredband. Lägenheten hyrs ut omöblerad.

Vill du börja plugga på Karlstads universitet?

Du kan ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö redan innan du blivit antagen till Karlstads universitet. Vår bostadskö är rikstäckande så även om du skulle bli antagen till ett universitet eller en högskola på annan ort så kan du använda dina köpoäng.

Vi har samlat alla viktiga datum kopplat till antagningsbeskedet här.

59.409289, 13.583490
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

 • Busshållsplats Forest Hill 10 meter
 • Coop Konsum 1,1 km
 • Elbilspool 0-5 meter
 • Centrum 7,5 km
 • Karlstads Universitet 500 m
 • Välsvikens handelsområde 2 km