Uthyrning pågår
Sundsvall Studentboende

Västern

Nyproducerade studentbostäder intill Mittuniversitetets campus

Välkommen till Västern! På toppläge nära Mittuniversitetets campus erbjuder K2A 231 nybyggda och Svanenmärkta studentbostäder. Här bor du i en modern studentbostad med eget kök och badrum fullt utrustad för att ge dig ett så bekvämt studentliv som möjligt. När du behöver en paus från plugget kan du njuta av alla natur- och rekreationsområden samt det rika kulturliv Sundsvall erbjuder.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 231
  • Antal rum: 1 rok
  • Storlek: 22 kvm
  • Avgift: 4 033-4 544 kr/mån
  • Byggnadsår: 2022

Nybyggda studentbostäder nära Mittuniversitetet

K2A:s Svanenmärkta studentbostäder i Sundsvall står äntligen inflyttningsklara. Ställer du höga krav avseende hållbarhet och kvalitet så har du hittat ditt nästa hem! Här bor du på 22 välplanerade kvadratmeter med genomgående hög standard och många bekvämligheter för att underlätta din vardag som student. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt mikrovågsugn. I det helkaklade badrummet finns dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Lägenheten har antingen fransk balkong eller balkong. En perfekt plats för dig och en pluggkompis att spendera soliga dagar och varma sommarkvällar på.

Tillgång till elbilspool

Som boende hos K2A på Västern får du tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. BoBilen är ett smidigt, enkelt och hållbart sätt för dig och dina grannar att hyra bil.


Sök lediga studentbostäder i Sundsvall

Här listas våra lediga studentlägenheter på Västern just nu.