Uthyrning pågår
Sundsvall Studentboende

Västern

238 nyproducerade studentbostäder intill Mittuniversitetets campus

Välkommen till Västern! På toppläge intill Mittuniversitetets campus erbjuder K2A totalt 238 nybyggda och Svanenmärkta studentbostäder. Här bor du i en topputrustad studentbostad med eget kök och badrum fullt utrustad för att ge dig ett så bekvämt studentliv som möjligt. Vad sägs bland annat om egen diskmaskin och kombitvättmaskin i lägenheten, tillgång till vår egen elbilspool precis utanför dörren och ett mysigt studentcafé i fastigheten där du kan ta en kaffe med dina grannar samtidigt som du studerar?

 • Inflyttningsdatum: Löpande
 • Antal lägenheter: 238
 • Antal rum: 1-2 rok
 • Storlek: 22-45 kvm
 • Parkering: Finns, avgiftsbelagd
 • Byggnadsår: 2022

Nybyggda studentbostäder intill Mittuniversitetets campus

Här bor du i en yteffektiv bostad om 1-2 rum och kök (22 eller 45 kvm) med genomgående hög standard och många bekvämligheter för att underlätta din vardag som student. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt mikrovågsugn. I det helkaklade badrummet finns dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Lägenheterna om 1 rum och kök har antingen fransk balkong eller balkong. En utmärkt plats för dig och en pluggkompis att spendera soliga dagar och varma sommarkvällar på.

Kundnära förvaltning och aktiviteter för ett rikt studentliv

Att du som bor hos oss på Västern ska trivas med din bostad och med K2A som hyresvärd är oerhört viktigt för oss. Vi erbjuder en kundnära förvaltning med egna bovärdar i fastigheten som finns där för att hjälpa dig precis när det behövs.

Vi jobbar även aktivt med att skapa engagemang, gemenskap och trivsel på fastigheten genom exempelvis insparksfester och grillkvällar på vår fina innergård. Vi tar tacksamt emot löpande feedback från dig som bor hos oss och gör vårt yttersta för att förverkliga så många idéer som möjligt. Vår målsättning är att skapa Sundsvalls bästa studentboende!

Eget studentcafé och en grönskande innergård med elgrillar

På Västern finns ett mysigt studentcafé där du som bor hos oss kan ta en kaffe samtidigt som du studerar. På den grönskande innergården finns elgrillar och gott om bänkar och sittplatser att sitta och umgås på.

Tillgång till K2A:s egen elbilspool

Som boende hos K2A på Västern får du exklusiv tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. BoBilen är ett smidigt, enkelt och hållbart sätt för dig och dina grannar att hyra bil precis utanför dörren, precis när du behöver den.

Vill du börja plugga på Mittuniversitet i Sundsvall?

Du kan ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö redan innan du blivit antagen till Mittuniversitetet. Vår bostadskö är rikstäckande så även om du skulle bli antagen till ett universitet eller en högskola på annan ort så kan du använda dina köpoäng.

Vi har samlat alla viktiga datum kopplat till antagningsbeskedet här.

62.391294355572995, 17.28537492489124
map-mobile-navigation-instructions

Service och kommunikationer

 • Busshållsplats Västhagen 600 meter
 • Coop Sundsvall 1,2 km
 • Elbilspool 0-10 meter
 • Centrum 1,9 km
 • Mittuniversitetet 120 meter