Stockholm Hyreslägenhet

Vega Park – Haninge

Här erbjuder vi 462 hyresbostäder några minuter från pendeltågsstationen

Att läget är en viktig faktor när man letar boende råder det ingen tvekan om och i Vega har du nära till allt! Här bor du i ett av Sveriges största trähusområden. I närområdet finns skolor, ett mysigt bageri och en välsorterad livsmedelsbutik. Dessutom är det bara 2 km till Handen centrum där det finns bra shopping, restauranger och nöjen. Fler butiksalternativ för den shoppingsugna finns också i de närliggande handelsområdena Port73 och Länna köpkvarter. Den nya pendeltågsstationen ligger bara några minuter från Vega och på bara 20 minuter är du inne i Stockholm city.

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 462
  • Storlek: 21-66 m2
  • Parkering: Gatuparkering
  • Avgift: 6.817-12.240 kr/mån
  • Byggnadsår: 2019

Välplanerade hyreslägenheter

Hyreslägenheterna i Vega är välplanerade och ljusa. De har hög kvalitet och standard både när det gäller utrustning och materialval. Lägenheterna har genomgående vackra trägolv och generösa fönsterpartier där ljuset flödar in. I köket finns det gott om arbetsyta och alla lägenheter har bra förvaring, oavsett storlek. Det smakfulla köket har kvalitativa materialval. Badrummen är helkaklade med skön komfort-/golvvärme och det finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare eller tvättpelare. Lägenheterna har 1–3 rum och kök, vissa med balkong eller uteplats.

Många fördelar när du bor hos K2A

När du bor hos K2A får du många fina fördelar. Här har du tillgång till bra cykelparkering både inomhus och utomhus. Boende med bil har möjlighet att hyra en parkeringsplats i området. Något som utmärker K2A är elbilspoolen BoBil som är exklusiv för dig som bor hos oss – modernt, prisvärt och miljösmart! Alla lägenheter har också extra förråd, antingen i lägenheten eller utanför.

Naturliga och hållbara material

K2A lägger stort fokus på energieffektivitet och hållbara material och har därför valt att använda trä i projektet Vega. I K2A:s hus kombineras tidlösa trämaterial med moderna inslag. För K2A är det viktigt att byggnaderna smälter in i omgivningarna och skapar en naturlig och trivsam känsla där du kan trivas.

Vill du bo i Vega? Här har du chans att få ett förstahandskontrakt i Stockholm genom att ställa dig i vår bostadskö, det är helt gratis. Registrera dig här.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, vatten, bredband och tv. Du tecknar själv elavtal hos valfri leverantör.

Anmäl ditt intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt anställningsbevis och dina tre senaste lönespecifikationer. Anmäl ditt intresse idag!

Lediga lägenheter i Vega Park