K2A 10 år

2023 fyller K2A tio år, vilket har firats på olika sätt under året som gått! Bland annat har vi producerat två poddavsnitt om bolagets första tio år. I avsnitten hörs K2A:s vd Johan Knaust och andra nyckelpersoner i och utanför företaget. En tidskapsel som berättar historien om de första tio åren – från en idé och en enkel kontorsplats till ett bolag som förvaltar över 5 000 hem åt människor från Kiruna i norr till Lund i söder.

Avsnitt 6: K2A 10 år – del 2: Framtiden växer på träd

Efter att ha etablerat sig som en ny grön aktör på svensk fastighetsmarknad siktar K2A på att bli Sveriges mest hållbara fastighetsbolag. Det här är det andra jubileumsavsnittet som berättar historien om K2A:s tio första år som bolag. I podden intervjuas företagets vd Johan Knaust och andra nyckelpersoner på och utanför bolaget.

Lyssna (Spotify)
Lyssna (Apple Podcasts)
Lyssna (Youtube)
Lyssna (Libsyn)

Avsnitt 5: K2A 10 år – del 1: Från idé till succé

I det första jubileumsavsnittet om K2A:s historia berättar vi om de första åren, från en idé och en kontorsplats i en liten skrubb i Stockholm till ett etablerat fastighetsbolag som idag förvaltar 5 000 bostäder. I podden intervjuas företagets vd Johan Knaust och andra nyckelpersoner på och utanför bolaget.

Lyssna (Spotify)
Lyssna (Apple Podcasts)
Lyssna (Youtube)
Lyssna (Libsyn)