Lediga parkeringsplatser

Har du tröttnat på att leta lediga parkeringsplatser? K2A hyr ut p-platser vid våra fastigheter på många orter. På denna sida kan du läsa mer om var de finns och hur du går till väga för att hyra en plats. Som boende har du förtur till p-platser i ditt område, men övriga platser kan hyras oavsett om du bor hos oss eller inte.

Ställ dig kostnadsfritt i K2A:s parkeringskö

Var ligger K2A:s parkeringar?

Vi har parkeringsplatser på många orter i landet – Stockholm (Barkarbystaden och Vega Park), Växjö, Gävle, Enköping, Karlstad, Luleå, Lund, Sundsvall, Umeå, Kiruna, Uppsala, Visby, Västerås och Örebro.

Längst ned på denna sida och under Sök ledigt i huvudmenyn kan du se våra lediga parkeringsplatser just nu, med mer information om adress, parkeringstyp (garageplats, utomhusparkering, elbilsplats eller MC-plats), hyra och en kort beskrivning om den respektive plats.

Jag bor inte hos K2A. Kan jag hyra en parkeringsplats i alla fall?

Absolut! Som boende hos K2A kommer du alltid ha förtur till p-platser där du bor, men övriga platser kan hyras oavsett om du bor hos oss eller inte. Allt som krävs är att du har ett registrerat konto hos oss och att du har ställt dig i vår parkeringskö.

Så söker du parkering hos K2A

Att anmäla ditt intresse på en parkeringsplats tar oftast inte mer än några minuter. Följ denna guide och tveka inte på att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har frågor om parkeringsplatsen du är intresserad av. Vi hjälper dig mer än gärna!

1. Registrera dig i vår parkeringskö

Vi har en gemensam parkeringskö för våra parkeringsplatser i hela landet. Vid registrering, välj "Parkering" i rullmenyn och fyll i dina uppgifter. Självklart är det helt kostnadsfritt.

2. Sök en ledig parkeringsplats

Nu kan du börja söka lediga p-platser som du hittar under Sök ledigt i huvudmenyn. Finns ingen ledig plats just nu, kan du välja att prenumerera på lediga parkeringsplatser. Då får du ett mejl från oss så fort vi har en ledig plats som matchar just dina önskemål.

3. Erbjudande om parkeringsplats

Parkeringsplatsen du sökt kommer att tilldelas den person med flest ködagar. Är du en av tre personer med flest ködagar kommer du få ett erbjudande via mejl som du kan tacka ja eller nej till. Om personen med flest ködagar väljer att tacka nej till parkeringen, går den vidare till nästa person i kön. Vänligen notera att du i många fall har goda chanser till en p-plats trots få ködagar.

4. Signera ditt parkeringsavtal

Ligger du först i kön och har tackat ja till parkeringen kommer du kort därpå få ett parkeringsavtal för signering. Avtalet hittar du på Mina sidor och signeras senast nästkommande dag.

5. Grattis, du har nu en parkeringsplats hos K2A!

Har du några frågor om din nya parkeringsplats är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig precis när det behövs!

Sök lediga parkeringsplatser

Här kan du se våra lediga parkeringsplatser just nu. För att kunna söka en parkeringsplats behöver du först registrera ett konto hos oss och ställa dig i vår parkeringskö. Detsamma gäller oavsett om du bor hos oss eller inte.

Vanliga frågor och svar om K2A:s parkeringar

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra parkeringsplatser. Om du saknar svar på någon fråga är du varmt välkommen att kontakta oss på info@k2a.se så hjälper vi dig!