Uthyrning pågår
Örebro Hyreslägenhet

Glidplanet

På Södra ladugårdsängen erbjuder K2A 88 hyresbostäder i ett vackert trähus

I fastigheten Glidplanet, beläget på vackra Södra ladugårdsängen, erbjuder K2A 88 moderna hyreslägenheter med 1–3 rum och kök. Här bor du med närhet till Örebro centrum och naturreservatet Reträtten samt goda kommunikationer runt hörnet. I närområdet har du all tänkbar service som gym och mataffär. Du med familj har även förskolor och skolor inom promenadavstånd. Just nu tillämpas en hyresrabatt som gäller till juni 2026. 

  • Inflyttningsdatum: Löpande
  • Antal lägenheter: 88
  • Antal rum: 1-3 r.o.k.
  • Storlek: 25 -66 kvm
  • Parkering: Finns i garage
  • Avgift: från 4 819 kr/mån
  • Byggnadsår: 2018

Välplanerade lägenheter med hög standard

Lägenheterna ligger i två bostadshus och är mellan 25 och 66 kvm stora. De är välplanerade, ljusa och har genomgående hög standard med utrustning från bland annat HTH och Cylinda. De stilrena badrummen har skön komfort-/golvvärme och tvättpelare. Det finns bra förvaringsmöjligheter i form av förråd/klädkammare i lägenheten. Lägenheterna om ett rum och kök har induktionshäll. De större lägenheterna är utrustade med diskmaskin.

Merparten av lägenheterna har balkong och på gården finns det en mysig köksträdgård. Omgivningarna utanför husen är inbjudande och det finns elgrillar där du och dina vänner kan grilla tillsammans. Parkeringsmöjligheter finns i garage och för dig som hellre tar dig runt på två hjul finns även cykelparkering både inomhus och utanför.

Tillgång till elbilspool

hyresgäst får du också tillgång till K2A:s miljösmarta elbilspool BoBil. Om du vill veta hur det fungerar med BoBil kan du läsa mer om det här.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår värme, kallvatten, bredband och tv med basutbud. El och varmvatten betalas separat efter förbrukning. Just nu tillämpas en hyresrabatt som gäller till juni 2026.

Anmäl intresse

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du ladda upp ditt anställningsbevis och dina tre senaste lönespecifikationer. Anmäl ditt intresse idag!

Sök lediga lägenheter

Listan visar förval av lediga lägenheter i Örebro